Call Us:(732) 650-9800

Follow us on:

Hideaway Description



Project Summary

Our client had long been enjoying the dedicated theater room our company had done 14 years ago in their summer beach retreat. Right from the start, the modest 15 x 20 feet room was intended for one purpose only: complete immersion in a great movie experience. Fancy trim work and art-deco details were spared in favor of high performance gear, straightforward acoustical design, and dark room décor that would maximize image contrast and minimize stray light off the screen. With the passage of time, however, the client expressed interest in changing the seating. That led to discussion about other upgrades. Eventually, the project became a near-total renovation, with only the Lutron lighting processor and some wall sconce lights remaining from the original theater.
Read More…

Share This:   [del.icio.us] [Digg] [Facebook] [Google] [Reddit] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter]

Leave us your facebook comments